Okulda SağlıkTED İSTANBUL KOLEJİ

VELİLERİMİZE BİLGİLENDİRME

Sayın Veli,
İstanbul Valiliği Halk Sağlığı Müdürlüğü’ nden gelen yazıya istinaden “ Okulda Sağlığın Korunması ve Geliştirilmesi Programı “ uygulamaları gereği; 25.01.2013 tarihli ve 28539 sayılı Aile Hekimliği Uygulama Yönetmeliği ve Okul Sağlığı Hizmetleri İşbirliği Protokolü gereğince okulumuzdaki bütün öğrencilerin aile hekimlerince her yıl periyodik muayene ve izlemleri yapılarak, veriler Aile Hekimleri Bilgi Sistemine girilecektir.

Bundan hareketle, tüm öğrencilerimizin aile hekimlerinde yapılacak muayeneleri sonucunda ÖĞRENCİ MUAYENE/İZLEM BİLDİRİM FORMU’nu onaylanmış olarak aldıklarında 18 Ocak 2019 tarihine kadar okul revirine teslim etmeleri ya da okul revirine formun taratılmış halini mail atmaları gerekmektedir.
Okul reviri mail adresi:
ayse.sayli@tedistanbul.k12.tr

Öğrenci Muayene/İzlem Bildirim Formu ektedir.