Okulda SağlıkTED İSTANBUL KOLEJİ

Okulumuzda Okul Sağlığı Hizmetleri İşbirliği Protokolü kapsamında “Okulda Sağlığın Korunması ve Geliştirilmesi” Programı hazırlanmıştır. Bu program çerçevesinde yapılacak çalışmalarla, okul çağındaki çocukların olabilecek en iyi bedensel, ruhsal sağlığa kavuşmalarının sağlanması ve sürdürülmesi, okul çocuklarının sağlıklı bir çevrede gelişiminin sağlanması, çocukların, ailelerin ve toplumun sağlık düzeyinin yükseltilmesi hedeflenmektedir.

Öğrenci Bildirim Formları

Okulda Sağlığın Korunması ve Geliştirilmesi Programı “ uygulamaları gereği 25.01.2013 tarihli ve 28539 sayılı Aile Hekimliği Uygulama Yönetmeliği ve Okul Sağlığı Hizmetleri İşbirliği Protokolü gereğince okulumuzdaki bütün öğrencilerin aile hekimlerince her yıl periyodik muayene ve izlemleri yapılarak, veriler Aile Hekimleri Bilgi Sistemine girilecektir.

Posterlerimiz Okul Koridorlarında

Okulda sağlık programı ana konularımız ile ilgili bilinçlendirici posterleri koridorlara astık.

Detaylar

"Sağlıklı Yaşam" Etkinliği

5. sınıf öğrencileri İngilizce derslerimizde işlediğimiz “Sağlıklı Yaşam” konusu kapsamında okul doktorumuz, Ayşe Şaylı ve PDR uzmanımız Çağıl Kazancı tarafından gerçekleştirilen bir sunuma katıldılar.

Detaylar

Ortaokul ve Lisemizde Narkotik Eğitim Tırı
Image 01

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından “ Narkotik Eğitim Tırı” programı ile 14-15 Şubat 2018 tarihlerinde 8, Hz., 9, 10, 11 ve 12. Sınıf öğrencilerimize eğitim verdi.

Dünya Diyabet Günü Etkinliği
Image 02

Bu yıl EcoTED İstanbul takımı olarak “Tüketim Alışkınlıklarımızı Gözden Geçirelim” kampanyasını başlattık. Çalışmalarımızda enerji, doğal kaynaklar, giyim, teknoloji, sağlık gibi birçok alandaki tüketim alışkanlıklarımıza mercek tutuyoruz.

EcoTED Çalışmaları
Image 03

Ortaokul EcoTED kulübü öğrencilerinin  okul  doktorumuz Ayşe Şaylı ile “Gereksiz ve Bilinçsiz İlaç Kullanımının Zararları – Sağlıkta Gereksiz Harcamalar” - Röportaj