Okulda SağlıkTED İSTANBUL KOLEJİ

5. Sınıf Öğrencilerimiz ile "Sağlıklı Yaşam" Konulu Etkinliğimiz

Image 03

5. sınıf öğrencileri İngilizce derslerimizde işlediğimiz “Sağlıklı Yaşam” konusu kapsamında okul doktorumuz, Ayşe Şaylı ve PDR uzmanımız Çağıl Kazancı tarafından gerçekleştirilen bir sunuma katıldılar.

Bu sunumda bedensel ve zihinsel sağlığımızın birbiri ile ilintili olduğunu ve okul içindeki bazı davranışlarımızın ve yaptığımız seçimlerin arkadaşlık ilişkilerimizi ve zihinsel sağlığımızı bir şekilde etkileyebileceği üzerinde duruldu.

Öğrencilerimiz sunumda daha sağlıklı bir yaşamın ipuçlarını dinlerken, kendi yaşam tarzlarını eleştirel bakış açısıyla değerlendirme fırsatı edindiler ve küçük notlar alarak okul doktorumuza sorularını yönlendirdiler. Öğrencilerimiz bu etkinlik sayesinde hem ders içinde öğrendiklerini pekiştirmişler hem de okul doktorumuz ve PDR uzmanımızın İngilizce olarak gerçekleştirdiği sunumlarla konu ile ilgili daha da fazla bilgi edinip, akıllarına takılan sorulara da cevap bulmuşlardır.