Okulda SağlıkTED İSTANBUL KOLEJİ

Dünya Diyabet Günü Kapsamında "Beslenme Alışkanlıklarımızı Gözden Geçirelim" Semineri Aldık

Image 03

Bu yıl EcoTED İstanbul takımı olarak “Tüketim Alışkınlıklarımızı Gözden Geçirelim” kampanyasını başlattık. Çalışmalarımızda enerji, doğal kaynaklar, giyim, teknoloji, sağlık gibi birçok alandaki tüketim alışkanlıklarımıza mercek tutuyoruz. Bu nedenle hem Dünya Diyabet Günü olması hem de beslenme konusundaki tüketim alışkanlıklarımızı gözden geçirmek amacıyla okulumuza Uzman Diyetisyen Nilay Keçeci Arpacı’yı davet ettik. Seminerde okul çocuklarında beslenmenin nasıl olması gerektiği, sağlık beslenme piramidi ve beslenme konusunda öneriler aldık. Tüketim alışkanlıklarımızı gözden geçirdik ve bilinçlendik.