Nullamlacus dui ipsum

Nullamlacus dui ipsum conseque loborttis non euisque morbi penas dapibulum orna. Urnaultrices quis curabitur phasellentesque congue magnis vestibulum quismodo nulla et feugiat. Adipisciniapellentum leo ut consequam ris felit elit id nibh sociis malesuada.

Continue Reading »

Teachers Login Here

Teachers Login Form

Pupils Login Here

Pupils Login Form

IELTS (Uluslararası İngilizce Dil Yeterlilik Sınavı)

IELTS (Uluslararası İngilizce Dil Yeterlilik Sınavı) dünyanın en çok tercih edilen İngilizce dil sınavıdır. Her yıl 2 milyondan fazla kişi, IELTS sınavına girmektedir.

Dünya çapında IELTS, aralarında devlet kurumları, akademik kurumlar ve istihdam kurumlarının da yer aldığı da 9.000’den fazla kurum ve kuruluş tarafından kabul edilmektedir.

2 yıl geçerliliği olan sınav okulumuzda isteyen 11. sınıf öğrencilerine IDP ile birlikte uygulanmaktadır.

PSAT

SAT sınavına hazırlık amacı ile uygulanan deneme sınavdır. Okulumuzda isteyen 10 ve 11.sınıf öğrencilerine uygulanmaktadır.

Matematik ve İngilizce alanlarında yapılmaktadır.

PreACT

Matematik, İngilizce ve fen alanlarında sorular içermektedir. ACT sınavına hazırlık amacıyla uygulanan deneme sınavıdır. Okulumuzda 10 ve 11. Sınıf öğrencileri katılmaktadır.”

TED İstanbul Koleji-2017