Nullamlacus dui ipsum

Nullamlacus dui ipsum conseque loborttis non euisque morbi penas dapibulum orna. Urnaultrices quis curabitur phasellentesque congue magnis vestibulum quismodo nulla et feugiat. Adipisciniapellentum leo ut consequam ris felit elit id nibh sociis malesuada.

Continue Reading »

Teachers Login Here

Teachers Login Form

Pupils Login Here

Pupils Login Form

15 TEMMUZ – 29 TEMMUZ 2018, MERHABA KREATİVCAMP

Uluslararası değişim programları organizasyonu olan YFU’nun ‘Merhaba Kreativcamp’ isimli kısa süreli öğrenci değişim programı 15 Temmuz-29 Temmuz 2018 tarihleri arasında Almanya ve İsviçre’de gerçekleştirilmiştir.

Türkiye okullarından 40 öğrencinin katıldığı programa burslu olarak Şevval Tunar ve Onur Sezen isimli öğrencilerimiz katılmaya hak kazanmıştır.

Ülkemizi ve kültürümüzü en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimiz kendi yaşıtları olan Alman öğrencilerle birlikte gençlik merkezinde beraber konaklayıp çeşitli etkinlikler, atölye çalışmaları, seminer ve gezilere katılarak Alman kültürünü tanıma ve Almanca dilini geliştirme fırsatını elde etmiş oldular.

TED İstanbul Koleji-2017