Nullamlacus dui ipsum

Nullamlacus dui ipsum conseque loborttis non euisque morbi penas dapibulum orna. Urnaultrices quis curabitur phasellentesque congue magnis vestibulum quismodo nulla et feugiat. Adipisciniapellentum leo ut consequam ris felit elit id nibh sociis malesuada.

Continue Reading »

Teachers Login Here

Teachers Login Form

Pupils Login Here

Pupils Login Form

ALMANYA, MERHABA – KREATIVECAMP PROGRAMI (15-29 TEMMUZ 2018)

YFU (Youth for Understanding/ www.yfu-turkey.org) 1951 yılında kurulmuş, kar amacı gütmeyen uluslar arası bir kuruluştur. YFU, dünya çapında 50’den fazla ülkede uzun ve kısa dönemli değişim programları düzenlemektedir. Bu programlara lise öğrencileri katılıp gönüllü bir ev sahibi aile yanında kalarak başka bir ülkenin kültürünü ve okula devam ederek eğitim sistemini tanıma şansı bulurlar.

YFU, Mercator Vakfı ve Goethe Enstitüsü işbirliği ile Türkiye okulları arasından toplam 25 öğrenci (Hazırlık, 9 ve 10. sınıf) 15-29 Temmuz 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olan %100 burslu 'Merhaba Kreativcamp 2018' adlı kısa dönemli değişim programına Almanya’nın Halle şehrine gönderilecektir.

Programa başvuru 1 Mayıs 2018 tarihine kadar online yapılabilecektir. Başvuru ve program ile ayrıntılı bilgi için http://yfu-turkey.org/projeler/merhaba-kreativcamp-programi/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz. YFU yetkilileri online başvurular arasından bir ön eleme yapacaktır. YFU ön elemeden geçen öğrencilere 7-10 Mayıs 2018 arası skype üzerinden a kısa bir mülakat gerçekleştirecektir. Programa katılmaya hak kazanan öğrenciler PASCH tarafından bildirilecektir.

Bursa dahil olan masraflar:

Burs kapsamı dışındaki masraflar:

TED İstanbul Koleji-2017