Nullamlacus dui ipsum

Nullamlacus dui ipsum conseque loborttis non euisque morbi penas dapibulum orna. Urnaultrices quis curabitur phasellentesque congue magnis vestibulum quismodo nulla et feugiat. Adipisciniapellentum leo ut consequam ris felit elit id nibh sociis malesuada.

Continue Reading »

Teachers Login Here

Teachers Login Form

Pupils Login Here

Pupils Login Form

IELTS SINAVI BAŞVURULARI BAŞLADI

Üniversite eğitimine yurtdışında devam etmek isteyen öğrencilerin dil yeterlilik sınavlarına girme koşulu vardır. IELTS başta Amerika, Kanada ve Avustralya olmak üzere birçok ülkede 10’000’den fazla üniversite ve kurum tarafından kabul edilmektedir.

İngiltere’de eğitim alacak öğrencilerimizin öncelikle yurtdışı eğitim danışmanları ile teyit ederek UKVI IELTS sınavına girmeleri gerekmektedir. UKVI IELTS sınavı okulumuzda uygulanmamaktadır.

Öğrencilerimizin yurtdışı üniversitelerde İngilizce yeterlilik şartını yerine getirebilmelerine olanak sağlamak için IDP Australia ile IELTS sözlü ve yazılı sınavı 14 Nisan cumartesi günü okulumuzda uygulanacaktır. Sınav sonuçları 2 yıl geçerlilik taşımaktadır.

Sınava girecek öğrencilerin 23.01.2018 tarihine kadar başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

17.01.2018 Çarşamba günü öğrencilerimizin sınava daha iyi hazırlanmaları için IDP IELTS Australia tarafından okulumuzda ‘IELTS Masterclass’ adlı tüm bölümlerin detaylarını içeren bir sunum gerçekleştirilecektir. IELTS uzmanı tarafından gerçekleştirilecek sunumda örnekler yapılacak ve puanlama sistemi detaylı olarak açıklanacaktır. Masterclass akabinde ise hazırlık adımının bir diğer ayağı olan Reading Assist ve Writing Assist uygulanacak olup IELTS uzmanlarınca değerlendirildikten sonra tüm öğrencilerimize performanslarına göre geri bildirim verilecektir.

23.02.2017 Cuma günü okulumuzda IELTS Pre test (deneme sınavı) uygulanacaktır. Sınav sonuçları 13 gün sonra açıklanacak olup öğrencilerimize gerçek sınav öncesi yol gösterici olacaktır.

11.sınıf öğrencilerimizin katılabileceği IELTS sınavı ile ilgili bilgilendirme yazısı velilerimizn e-posta adreslerine gönderilmiştir. Konu ile ilgili Uluslararası Programlar Koordinatörü Esra ÖZTERMİYECİ’den bilgi alabilirsiniz.

GEÇMİŞ HABERLER
------------------------------------

- NEDEN ULUSLARARASI PROGRAMLAR?

- OKULUMUZ CARETAKERS ÜYESİ

TED İstanbul Koleji-2017