Nullamlacus dui ipsum

Nullamlacus dui ipsum conseque loborttis non euisque morbi penas dapibulum orna. Urnaultrices quis curabitur phasellentesque congue magnis vestibulum quismodo nulla et feugiat. Adipisciniapellentum leo ut consequam ris felit elit id nibh sociis malesuada.

Continue Reading »

Teachers Login Here

Teachers Login Form

Pupils Login Here

Pupils Login Form

CAMBRIDGE

Okulumuz Cambridge Sınav Merkezidir ve her yıl 2. Sınıftan itibaren öğrencilerimiz Cambridge İngilizce Sınavlarına girmeye teşvik edilir. Cambridge English Language Ölçme ve Değerlendirme Birimi’nin hazırlamış olduğu bu sınavlar öğrencilerin okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerinin tamamını ölçer. Soru çeşitleri ve içerikleri itibarıyla gündelik hayatla örtüşmüş, geçerliliği ve kalitesi en yüksek ölçme değerlendirme araçlarıdır.

Cambridge English sınavları, tüm dünyada 20.000'in üzerinde üniversite, işverenler ve hükümetler tarafından kabul edilir. Sınavlar, yüksek öğrenimin kapılarını açar, iş bulma fırsatlarını geliştirir ve uluslararası tanınırlığa sahip oldukları için öğrencilerin çalışma veya eğitim seçeneklerini arttırır. Geniş kapsamlı İngilizce sınavları adayların, eğitim, iş ve yaşam hedeflerine ulaşmakta yardımcı olur.
Okulumuzda her yıl Cambridge İngilizce sınavları British Side uzman kadrosu tarafından uygulanır. British Side Cambridge Sınav Merkezi’nin sınavı uygulayan öğretmenlerinin hepsi Cambridge sınavları uygulama sertifikasına sahiptir. Sınavlar Cambridge Ölçme ve Değerlendirme merkezi tarafından değerlendirilir ve öğrencilerimizin sertifikaları tarafımıza ulaştırılır. Her akademik dönemin başında öğrencilerimize, konferans salonunda düzenlenen törenle sertifikaları verilir.

Öğrencilerimizin sınıf seviyelerine göre girmelerini önerdiğimiz sınavların isimleri aşağıdaki tabloda yer almaktadır.  Öğretmenlerimizin de yönlendirmeleriyle öğrencilerimiz bazı durumlarda daha yüksek seviyedeki sınava girebilmektedirler.

TED İstanbul Koleji-2017