Nullamlacus dui ipsum

Nullamlacus dui ipsum conseque loborttis non euisque morbi penas dapibulum orna. Urnaultrices quis curabitur phasellentesque congue magnis vestibulum quismodo nulla et feugiat. Adipisciniapellentum leo ut consequam ris felit elit id nibh sociis malesuada.

Continue Reading »

Teachers Login Here

Teachers Login Form

Pupils Login Here

Pupils Login Form

BTEC

Öğrencilere çeşitli alanlarda MEB öğretim programlarının kazandırmayı hedeflediği bilgi, beceri ve değerlerin yanında öğrencilerin ilgi, yetenek ve ihtiyaçları doğrultusunda uluslararası programlardan yararlanma olanağının da sunulması önem arz etmektedir. Öğrencilerine ileride sahip olmayı düşündükleri mesleklerin yeterliklerini kazandırmanın öneminin farkında olan okullar, üniversite ve iş hayatında uluslararası düzeyde kabul gören İşletme ve Teknoloji Eğitim Konseyi (Business and Technology Education Council (BTEC)) programlarından da öğrencilerinin yararlanmasını amaçlamaktadır.

BTEC programı, işletme ve teknolojik eğitimlere yeni bir bakış açısı getiren ve bu eğitimleri geliştiren bir anlayışa sahiptir. Bu doğrultuda BTEC programı öğrencilerde yükseköğretime girişte gerekli olan becerileri geliştirmeyi, onlara hayallerindeki mesleklere ilişkin yeterlikleri kazandırmayı ve onları sektörün önde gelen firmaları için tercih edilen bireyler hâline getirmeyi hedeflemektedir. Avrupa, ABD, Asya, Avusturalya  üniversiteleri (Yale University, Middlesex University, Colorado State University, Oxford Brookes University, University of Tampa, Ryerson University vb.) ve dünya çapındaki firmalar tarafından kabul gören bu program, sürekli geliştirilip yenilenerek hem öğrenenin hem de işverenin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmıştır.
Bu programda öğrenciler;

BTEC programlarının bütününde öğrencilerin;
Araştırma, yaratıcı düşünme, inovasyon, girişimcilik, eleştirel düşünme, problem çözme, bireysel öğrenme, işbirliği, esneklik ve uyum, planlama, sunum, iletişim, risk alma, iş alanına özgü becerilerini geliştirmeleri hedeflenmektedir.

Okulumuzda Uygulanan BTEC dersleri

BTEC Social Media