Nullamlacus dui ipsum

Nullamlacus dui ipsum conseque loborttis non euisque morbi penas dapibulum orna. Urnaultrices quis curabitur phasellentesque congue magnis vestibulum quismodo nulla et feugiat. Adipisciniapellentum leo ut consequam ris felit elit id nibh sociis malesuada.

Continue Reading »

Teachers Login Here

Teachers Login Form

Pupils Login Here

Pupils Login Form

CAMBRIDGE

IGCSE OKUMA - YAZMA ve DİNLEME SINAVI PROGRAMI

Cambridge IGCSE English as a Second Language sınavının, Cambridge IGCSE Reading and Writing bölümü 9 Mayıs 2018, Cambridge IGCSE Listening bölümü ise 11 Mayıs 2018 tarihlerinde uygulanacaktır.

AÇIKLAMALAR:
(NOT: Tüm okul servis hareket saati 16.15 olacaktır.)

- 9 Mayıs 2018 Çarşamba günü Reading and Writing bölümü Extended sınavına girecek öğrenciler için saat 14.00 de, Core sınavına girecek öğrenciler için saat 14.30’da başlayacak ve her iki grubun sınavı da 16.05’te sona erecektir.

- 11 Mayıs 2018 Cuma günü uygulanacak olan Listening bölümü saat 15.00 de başlayacak ve 16.05’te sona erecektir.

- Tüm öğrencilerin her iki sınavdan bir saat önce konferans salonunda olmaları gerekmektedir.

11 Mayıs 2018 Cuma günü uygulanacak olan Listening sınavı sonrası okul ulaşımını servisle sağlayan öğrenciler için Kadıköy Çiçekçiler ve Etiler Akmerkez yönüne servisler hareket edecektir. Servis ihtiyacının belirlenmesi için aşağıdaki formu doldurarak en geç 7 Mayıs 2018 Pazartesi günü saat 16.00’ya kadar Müdür Yardımcısı Bülent Küçük’e ulaştırmanız önemle rica olunur.

ETKİNLİK

TARİH

YER

SAAT

Cambridge IGCSE Reading & Writing Sınavı

9 Mayıs 2017 Çarşamba

Hazırlık A/B/C

14.00-16.05

Cambridge IGCSE Listening Sınavı

11 Mayıs 2018 Cuma

9 D/E/F

15.00-16.05

Sınavlar tüm dünyada aynı zaman diliminde uygulandığı için 16.05 den önce öğrencilerin sınav salonunu terk etmeleri yasaktır. Cambridge kuralları gereği öğrencilerimiz her iki sınavda da sadece koyu renk mavi ya da siyah renkli tükenmez veya pilot kalem kullanabilirler. Bu nedenle yanlarında en az iki mavi ya da siyah tükenmez kalem bulundurmaları önemle rica olunur.

Sınav Cambridge’den gelen müfettişlerce de denetlendiğinden, her öğrencinin sınava gelirken resimli nüfus cüzdanı ya da pasaportlarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Sınav tüm dünyada aynı gün aynı zaman diliminde gerçekleştiği için bu sınavların telafisi yoktur.

2018 IGCSE READING & WRITING AND LISTENING
EXAM NOTICE FOR CANDIDATES