Nullamlacus dui ipsum

Nullamlacus dui ipsum conseque loborttis non euisque morbi penas dapibulum orna. Urnaultrices quis curabitur phasellentesque congue magnis vestibulum quismodo nulla et feugiat. Adipisciniapellentum leo ut consequam ris felit elit id nibh sociis malesuada.

Continue Reading »

Teachers Login Here

Teachers Login Form

Pupils Login Here

Pupils Login Form

FIT SINAVI BAŞVURULARI

Goethe-Institut, Almanya Federal Cumhuriyeti’nin dünya çapında faaliyet gösteren kültür enstitüsüdür. Türkiye’de 60 yıldır faaliyet göstermektedir ve Fit in Deutsch/Start in Deutsch/Zertifikat Deutsch gibi Almanca Dil Sınavların genel merkezidir.

Dil öğreniminde elde edilen başarıları belgelemek için başvurulacak en güvenilir yöntem uluslararası geçerliliği olan sertifika sınavlarıyla öğrencilerin bilgilerinin sınanmasıdır.

Dünyanın her yerinde kabul gören Goethe-Institut sınavları, Association of Language Testers in Europe (ALTE) – Avrupa Dil Sınavları Birliği standartlarına uygun olup (www.alte.org),  yüksek öğrenimde ve mesleki alanda avantaj sağlayan sertifikalardır.

Sınavlar, yeterli sayıda öğrenci katıldığı takdirde, Goethe Enstitüsü ve okulumuzun ortak belirleyeceği bir tarihte ikinci dönemin sonuna doğru okulumuzda gerçekleşecektir.  Aksi takdirde öğrencimiz Goethe Enstitüsünün belirleyeceği tarihlerde enstitüde sınava katılacaktır.

27 Kasım 2019 tarihine kadar aşağıdaki formun doldurulup ilgili Almanca öğretmenine teslim edilmesi ve öğrencinizin katılacağı sınavın ücretinin sınavın adı ile öğrencinizin adı ve soyadını belirtilerek aşağıda belirtilen hesaba yatırılması gerekmektedir.

TED İstanbul Koleji-2017