Nullamlacus dui ipsum

Nullamlacus dui ipsum conseque loborttis non euisque morbi penas dapibulum orna. Urnaultrices quis curabitur phasellentesque congue magnis vestibulum quismodo nulla et feugiat. Adipisciniapellentum leo ut consequam ris felit elit id nibh sociis malesuada.

Continue Reading »

Teachers Login Here

Teachers Login Form

Pupils Login Here

Pupils Login Form

DELF SINAVI BAŞVURULARI

Fransızca DELF sınavları öğrencilerin Fransızca dilindeki yeterliliğini, okuma, yazma, duyma ve konuşma becerilerini de göz önünde bulundurarak ölçen bir sınavdır.

DELF (Fransızca dilinde eğitim diploması) ve DALF (ileri seviye Fransızca dili diploması) altı bağımsız diplomadan oluşmaktadır. Her biri, Avrupa Dilleri Ortak Referans Sistemi'nin (CECR) belirlemiş olduğu altı farklı seviyeye denk gelmektedir. Her düzey, birbirinden bağımsızdır ve başarılı olunan her düzeyde elde edilen sertifika, dünyanın her ülkesinde, her üniversite ve iş yerinde tanınır.
Fransızca DELF sınavları, uluslararası düzeyde tanınan diploma ve sertifika veren resmi sınav merkezi olarak, İstanbul Fransız Kültür Merkezi tarafından yeterli katılım olduğu takdirde okulumuzda 06-09 Mayıs 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Yeterli katılım olmadığı takdirde öğrenciler sınava Fransız Kültür Merkezinde gireceklerdir. Sözlü sınav tarihleri daha sonra bildirilecektir ve web sayfamızda duyurulacaktır.
Aşağıdaki tabloda sınav seviyeleri ve ücretleri belirtilmiştir.

Başvuru formunu sınavın türü ile öğrencinizin adı ve soyadını mutlaka belirterek doldurarak sınav ücretinin aşağıdaki hesaba yatırıldığını gösteren dekont ile birlikte 4 Aralık 2018 tarihine kadar öğrencimizin Fransızca öğretmenine teslim edilmesi gerekmektedir.

Ünvanımız: TED İstanbul Koleji Vakfı Özel Öğretim Kurumları İktisadi İşletmesi
Banka:        Denizbank
Şube:          Kavacık
İBAN No:   TR66 0013 4000 0038 2605 5000 04

Sınav

Sınav ücreti

240 TL

240 TL

290 TL

310 TL

DELF BAŞVURU FORMU için tıklayın

Okulumuzda aldıkları Fransızca dil eğitimini belgelemeleri ve kendilerini uluslararası  platformda  değerlendirebilmeleri amacıyla öğrencilerimizi DELF sınavlarına  katılmaya davet ediyoruz.

TED İstanbul Koleji-2017