Nullamlacus dui ipsum

Nullamlacus dui ipsum conseque loborttis non euisque morbi penas dapibulum orna. Urnaultrices quis curabitur phasellentesque congue magnis vestibulum quismodo nulla et feugiat. Adipisciniapellentum leo ut consequam ris felit elit id nibh sociis malesuada.

Continue Reading »

Teachers Login Here

Teachers Login Form

Pupils Login Here

Pupils Login Form

BTEC

BTEC Dersleri tanıtım toplantısı ve Sergisi

17.04.2018 Salı günü 6. ve 7. sınıf öğrencilerimize gelecek yıl alabilecekleri BTEC Sosyal Medya, BTEC Uygulamalı Fen Bilimleri, BTEC  ve BTEC Matematik Uygulamaları derslerinin tanıtımını gerçekleştirdik. Konferans salonunda başlayan toplantıda Uluslararası Programlar Koordinatörü Esra Öztermiyeci’nin BTEC programını tanıtımının ardından, 2017-2018 öğretim yılında dersleri veren öğretmenlerimiz dersin amacı, öğrencilerin kazanımları, derslerin nasıl işlendiği ve değerlendirdiği konularında bilgi verdiler.

Konferans salonundaki sunumun ardından öğrencilerimiz ve velilerimiz, geçen yıl bu dersleri almış öğrencilerimizin ürünlerinden  hazırlamış stantlara giderek yapılan çalışmaları incelediler ve öğrencilerimizin dersler ile ilgili  görüşleri hakkında bilgi edindiler.

. . .

TED İstanbul Koleji-2017