Nullamlacus dui ipsum

Nullamlacus dui ipsum conseque loborttis non euisque morbi penas dapibulum orna. Urnaultrices quis curabitur phasellentesque congue magnis vestibulum quismodo nulla et feugiat. Adipisciniapellentum leo ut consequam ris felit elit id nibh sociis malesuada.

Continue Reading »

Teachers Login Here

Teachers Login Form

Pupils Login Here

Pupils Login Form

Okulumuzda bu yıl AP sınavına giren öğrencilerimiz temmuz ayının ilk haftası sınav sonuçlarını College Board’un web sitesinden giriş yaparak öğrendiler. AP sınavlarında 5 en yüksek not olup 3’ün üzerindeki notlar geçerli kabul edilmektedir.
Öğrencilerimizi tüm yıl boyunca gösterdikleri gayret ve başarıları için kutluyoruz.

TED İSTANBUL KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNİN  DERSLERE GÖRE YÜZDESİ BAŞARISI
 (3 ve üzeri puan alan öğrenci sayısına göre hesaplanmıştır.)

ÖĞRENCİLERİMİZİN AP ÖDÜLLERİ

College Board farklı seviyelerde başarılı olan öğrencilere ödül sertifikaları vermektedir. 2018 yılında AP ödülleri alan öğrencilerimizi üstün başarılarından dolayı kutluyoruz.

AP SCHOLAR WITH DISTINCTION

Almış olduğu tüm AP sınavlarının ortalaması 3,5’un üzerinde ve en az 5 dersten 3’ün üzerinde puan almış olan öğrencilere verilir.

AP SCHOLAR HONOR

Almış olduğu tüm AP sınavlarının ortalaması 3,25’un üzerinde olup ve en az 4 dersten 3’ün üzerinde puan almış olan öğrencilere verilir.

AP SCHOLAR

Üç veya daha fazla AP sınavından 3 ve üzerinde puan almış öğrencilere verilir.

TED İstanbul Koleji-2017