Nullamlacus dui ipsum

Nullamlacus dui ipsum conseque loborttis non euisque morbi penas dapibulum orna. Urnaultrices quis curabitur phasellentesque congue magnis vestibulum quismodo nulla et feugiat. Adipisciniapellentum leo ut consequam ris felit elit id nibh sociis malesuada.

Continue Reading »

Teachers Login Here

Teachers Login Form

Pupils Login Here

Pupils Login Form

2019 AP ONLINE BAŞVURU

2019 AP başvurularını 11.01. - 15.02.2019 tarihleri arasında aşağıdaki “AP ONLINE BAŞVURU” butonunu seçerek açılan form üzerinden online olarak yapabilirsiniz.

• Başvuru formunu doldurmadan önce sınav ücretini formda belirtilen banka hesabına USD olarak yatırmanızı önemle rica ederiz.

• Formda yer alan bilgileri eksiksiz olarak doldurduktan sonra formun sonunda yer alan “Please load the receipt” butonunu seçerek dekontun görüntüsünü yüklemeniz gerekmektedir.

• Formu doldurduktan sonra “Submit” butonunu işaretlemeyi unutmayınız.

• Formu doldurup gönderdikten sonra başvurunuzda değişiklik yapmak istediğinizde formun başındaki “Update Registration” butonunu seçerek size formu doldurduğunuzda verilecek olan referans numarası ile düzenleme yapabilirsiniz.

OKUL DIŞINDAN BAŞVURU YAPACAK ÖĞRENCİLERİN ÖNCELİKLE (0216) 485 03 33 DAHİLİ 810 NUMARADAN ESRA ÖZTERMİYECİ İLE GÖRÜŞMELERİ GEREKMEKTEDİR.

AP SINAV ONLINE BAŞVURU FORMU

TED İstanbul Koleji-2017