Nullamlacus dui ipsum

Nullamlacus dui ipsum conseque loborttis non euisque morbi penas dapibulum orna. Urnaultrices quis curabitur phasellentesque congue magnis vestibulum quismodo nulla et feugiat. Adipisciniapellentum leo ut consequam ris felit elit id nibh sociis malesuada.

Continue Reading »

Teachers Login Here

Teachers Login Form

Pupils Login Here

Pupils Login Form

ACT SINAVINA HAZIR MISIN?

Yurtdışında özelliklede Amerika ve Kanada’da üniversite okumak isteyen öğrencilerin yanı sıra İngiltere ve Avrupa’daki birçok üniversiteye girişte size kolaylık ve burs sağlayacak ACT sınavı için öğrenciler lise 10. sınıftan itibaren hazırlanıyor. Sizde yurtdışında okuyacaksanız PreACT deneme sınavı ile tanışmanızın tam fırsatı.

Okulumuzda 14 Aralık 2018 Cuma günü yapılacak olan Pre-ACT sınavının kayıtları başlamıştır. 10 ve 11. Sınıf öğrencilerinin gireceği bu deneme sınavına okulumuz öğrencileri sınav ücreti olan 50 USD’ı müdür yardımcılarına, okulumuz dışından öğrenciler de Uluslararası Üniversiteler Danışmanımız Sedef Gazioğlu’na teslim etmelilerdir.

Son katılım tarihi 2 Kasım 2018’dir.

TED İstanbul Koleji-2017